Xàtiva tanca l’edició 2019 del Programa T’acompanye

Roger Cerdà i Xelo Angulo han visitat als participants i han destacat «el seu esforç i compromís»

L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i la regidora de Benestar Social Xelo Angulo han assistit aquest matí a la cloenda del programa T’acompanye 2019, en la que s’ha mostrat un vídeo-resum de les experiències d’alguns dels participants, combinades amb fotografies de totes les activitats, cursos i tallers que s’han desenvolupat aquest any.

tacompanye-benestar-social-2«Amb aquest programa acompanyem als usuaris en un procés de millora personal a través de diferents formacions. Eixa és la funció que ha de fer un govern: acompanyar a aquelles persones que més suport necessiten per part de la societat», ha explicat l’alcalde de Xàtiva en la seua intervenció, al temps que ha agraït «l’esforç i el compromís de tots aquells que han participant en aquest Programa, perquè si un no s’implica en els tallers o les activitats que es programen, és complicat que es vegen els resultats».

tacompanye-benestar-social-3Per la seua part, la regidora de Benestar Social Xelo Angulo, ha volgut donar les gràcies «a tot l’equip de professionals que ha posat en marxa aquest projecte que ja porta dos anys en funcionament. S’intenta ajudar als participants en molts aspectes de la vida, amb diferents perfils com ara psicòlogues, treballadors socials o orientadores laborals». Angulo també ha explicat que «molts han aconseguit un treball, o almenys tenen unes expectatives millors que les que tenien abans d’entrar la Programa».

Aquest Programa T’acompanye permet ajudar a persones desocupades en situació o risc d’exclusió social, interessades en millorar la seua ocupabilitat i en reincorporar-se al mercat d’ocupació.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × 5 =