Finalitza el Taller d’Ocupació «Xàtiva Treballa 18-19»

L’alcalde de Xàtiva ha entregat els certificats de professionalitat als 10 alumnes que han realitzat el taller durant els darrers dotze mesos

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, va assistir el divendres a l’acte de tancament del Taller d’Ocupació «Xàtiva Treballa 18-19», en el que han participat una desena de persones combinant sessions teòriques amb altres pràctiques i de treball.

Roger Cerdà va destacat que «és un plaer veure que hi ha persones que tenen la voluntat de progressar personalment i que no llancen la tovalla, continuant amb les ganes d’aprendre. Això és el que més valorem i per això anem a seguir fent el possible per a que eixa voluntat de millorar tinga un acompanyament per part de l’Ajuntament». L’alcalde de Xàtiva també ha agraït als participants el treball realitzat, així com també al director i al personal del taller, «perquè treballar amb professionals com ells és tot un honor, i han realitzat una intensa tasca».

L’Ajuntament de Xàtiva ha acollit després de quasi una dècada una Escola-taller, que es va iniciar el passat 28 de desembre de 2018 i ha finalitzat hui, el que suposa un projecte anual equivalent a 1.920 hores destinades a l’aprenentatge, la qualificació i l’adquisició d’experiència personal, segons estableix la normativa vigent.

En aquests dotze mesos, els alumnes han participat en cursos com ara el de prevenció de riscs laborals o el curs weber de revestiment de façanes; i han realitzat visites formatives a diferents indrets de Xàtiva com ara el castell i la seua costa o els museus i edificis municipals. A més a més, també han realitzat pràctiques sobre tasques auxiliars d’obra, obres en fàbrica, faldons de cobertes, treball de paleta o serveis agrícoles, i han rehabilitat l’antic escorxador municipal.

Els 10 alumnes han rebut hui el certificant de professionalitat de mans de l’alcalde de Xàtiva, en un acte en el que també s’ha visualitzat un vídeo-resum de la seua experiència durant la realització d’aquesta activitat.

No hay comentarios

Dejar respuesta

7 + 19 =