Xàtiva tanca la programació de la Fira d’Agost a la plaça de bous

L’Ajuntament de Xàtiva ha tancat la programació oficial d’espectacles per a la plaça de bous durant la Fira d’Agost 2016.
Els espectacles començaran el 15 d’agost, amb un clar protagonisme del motor, ja que la plaça albergarà una exhibició internacional de motocross freestyle, a les 20h. Participaran els riders Franz Meyer, pilot Red Bull i campió X-Pilots; Xavier Dolls «Jabato» i Edu García, pilots especialistes en plegades i el pilot internacional Raúl Lerena. L’espectacle es completarà amb una exhibició de salts amb quads a càrrec de Pinto Quads.
El preu de l’entrada anticipada és de 10 euros per a xiquets fins a 12 anys i de 15 euros per als adults. En taquilla, les entrades costaran 15 euros per a xiquets i 20 euros per als adults. Els tíquets anticipats es poden adquirir a Xàtiva en els comerços Rincón Biker, Bicicletas Sanchis, Kilòmetres i Setabis Sport. També hi ha punts de venda a Ontinyent (Qué tal Deportes), Benigànim (Bicicletas Moscardó), Canals (Blaya Motos i Kamimoto) i a l’estanc de Rafelguaraf. El dia de l’espectacle, les taquilles de la plaça de bous estaran obertes des de les 10h ininterrompudament.
Per altra banda, el dia 19 d’agost tindrà lloc l’espectacle eqüestre «Al alba», també a partir de les 20’30h, a càrrec de l’escola d’equitació José Carlos Romero. En aquest espectacle participen 13 cavalls i 10 genets. «Al alba» mostra l’elegància de la doma clàssica, doma vaquera i d’alta escola d’equitació, així com exercicis on es posa en joc l’ancestral relació de l’home amb el cavall i el millor art eqüestre espanyol, amb acurades coreografies que es presenten barrejades amb música, llums i ball flamenc. Les entrades, que es posaran a la venda en taquilles de la plaça de bous, tenen un preu únic de 12 euros. Els xiquets i xiquetes fins a 8 anys tenen entrada gratuïta.

No hay comentarios

Dejar respuesta

9 − cuatro =