Xàtiva, seu de la jornada ‘Xarxa #València Turisme’

La Casa de Cultura de Xàtiva ha acollit una de les primeres sessions de les jornades ‘Xarxa #València Turisme’ organitzades pel Patronat Provincial de Turisme de València per a fomentar l’ús i la millora dels mitjans socials com a eina i estratègia turístiques en les destinacions valencianes.

Huit experts impartiran, fins al 15 de juny, les sessions formatives i pràctiques digitals de València Turisme en Huit seus comarcals: Requena, Xelva, Sagunt, València, Alzira, Xàtiva, Ontinyent i Gandia.

Gerson Beltrán i Susana Lluna varen ser els ‘influencer’ de les sessions a València i Xàtiva que finalitzaran amb la segona sessió dirigida als tècnics de L’Horta, La Costera i La Canal de Navarrés.

Les jornades, de huit hores de durada i gratuïtes, s’imparteixen en horari de matí durant dos dies i estan dirigides als tècnics dels municipis valencians que ja usen les xarxes socials per a la promoció turística. Així, els tallers aporten tècniques avançades en l’ús i maneig de les xarxes enfocades especialment en el sector turístic.

L’objectiu de les jornades és millorar la situació dels perfils dels municipis i comarques valencians en les xarxes socials segons els criteris del baròmetre d’Invattur. Al mateix temps, amb aquestes “píndoles formatives” es fomenta la creació de sinergies entre les diferents destinacions turístiques.

Després dels tallers formatius, les destinacions i comarques més dinàmiques en xarxes socials optaran a uns premis que concedirà el Patronat Provincial de Turisme de València en una jornada de presentació de resultats a l’octubre de 2016.

No hay comentarios

Dejar respuesta