Cinc esportistes de Aspromivise convocats per a la Selecció Valenciana de Hoquei

Ali Escuriet, Sergio Morales, Quico Lapiedra, Paco Palop i Loles Ballester disputaran un Torneig amb la Selecció Valenciana a Barcelona.
aspromivise-esport-2El dissabte dia 5 de juny a Barcelona es disputarà un torneig de Hoquei Especial en el que participarà la Selecció Valenciana de Hoquei. En la convocatòria d’esportistes que conformaran l’equip valencià hi ha representació del Centre Ocupacional La Costera de Xàtiva. Ali Escuriet, Sergio Morales, Quico Lapiedra, Paco Palop i Loles Ballester han estat seleccionats per disputar aquet torneig que a més de l’equip valencià també hi jugaran equips com el Polo de Barcelona, el Catalonia Hoquei i el Barcelona Hoquei.

aspromivise-esport-3Un fet per a enorgullir-se d’uns esportistes que estan tot l’any treballant i entrenant a les instal·lacions del Poliesportiu Carmen Beteró de València. Un any en el que al final ha donat els fruits i jugadors com Ali, Sergio, Quico, Paco i Loles podran gaudir d’una experiència de poder participar en un torneig de nivell. Des del centre es comentava que “és una experiència única. L’esport federat i de competició en el sector de les persones amb diversitat funcional ha de seguir el seu camí, i aquesta és una via a obrir i continuar treballant. Una altra manera per a integrar a les persones i demostrar a la societat que també tenen la capacitat per fer esport a este nivell.

No hay comentarios

Dejar respuesta