Xàtiva sancionarà als vehicles no autoritzats que travessen el carrer Sant Francesc

Dimecres va entrar en marxa la càmera de control d’acces de vehicles al carrer Sant Francesc de Xàtiva.

Segons ha explicat el regidor de Mobilitat en l’Ajuntament de Xàtiva, «és una llàstima que s’arribe a aquest extrem en un carrer senyalitzat i amb un paviment diferent que indica que és un espai peatonal i que no obstant està sent objecte de travessia de vehicles i que provoquen situacions de perill».

miquel-lorente-diarixativaEn aquest sentit, el regidor ha explicat que «la decisió la va desencadenar el fet de que una xiqueta menuda quasi va ser atropellada per un vehicle que anava a una velocitat considerable i davant això tolerància zero i per davant de tot la seguretat dels vianants».

Ara, una vegada en marxa aquest sistema «la gent que viu o que treballa al carrer té la possibilitat d’accedir sense cap problema amb la cautela que implica un carrer peatonal però la gent que no està autoritzada no podrà accedir al tractar-se d’un carrer peatonal. Des de dimecres està en marxa aquest dispositiu i qualsevol persona que no estiga autoritzada i travesse el carrer tindra l’aplicació del codi de seguetat amb la sanció pertinent», tal i com ha assegurat Lorente.

De moment, ha comentat, «es va a estudiar el funcionament d’aquest sistema i si funciona bé es podria replicar en altres carrers amb problemàtiques semblants».

No hay comentarios

Dejar respuesta