Xàtiva rep a una delegació turística procedent de la Xina

L’activitat, programada per la Càmera de Comerç de València, tracta d’acostar al país xinés el turisme valencià d’interior

 L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i la regidora de Turisme Raquel Caballero han rebut hui a l’Ajuntament de Xàtiva a una delegació procedent de la Xina, concretament de la regió de Pekín, en una activitat programada per la Càmera de Comerç de València.

delegacion-xina-china-4El grup, conformat per dotze membres de govern de diferents territoris de la Xina, vinculats al Turisme, assisteix aquests dies a un curs de formació en l’explotació i administració de pobles antics i pobles amb encant, compost per classes teòriques i pràctiques, per tal d’intercanviar coneixements amb experts en el sector i visitar institucions, empreses i localitats.

Xàtiva ha estat finalment una d’eixes ciutats triades per tal d’albergar una visita en la que la intenció era intercanviar punts de vista i crear sinergies per tal de potenciar el turisme d’interior.

La comitiva ha fet entrega a l’Ajuntament de Xàtiva d’un parell de detalls artesanals vinculats a les regions xineses de les que procedeixen, mentre que per a ells s’ha preparat una bossa amb informació sobre la marca Territori Borja, i se’ls ha fet entrega d’un socarrat commemoratiu.

delegacion-xina-china-3La visita ha transcorregut, al llarg del matí d’aquest dijous, per diferents edificis i indrets de Xàtiva com Sant Francesc, el carrer Montcada, la Plaça de la Trinitat, la Basílica i la Plaça de la Seu, el Museu de Belles Arts o el Castell, entre d’altres. A més a més, la delegació xinesa també ha pogut degustar els productes gastronòmics típics de la capital de la Costera com l’arròs al forn.

«Estem molt agraïts d’aquesta visita i esperem que hagen gaudit molt de la nostra ciutat, i sobretot que quan tornen al seu país conten què bonica és Xàtiva per a que ens visiten molts altres paisans seus», ha declarat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà..

«És una satisfacció que la Càmera de Comerç compte amb nosaltres com a destí turístic, perquè demostra el prestigi de la ciutat dins del turisme d’interior. Tenim un producte molt important, amb un castell i uns monuments que estan a l’abast per a poder organitzar qualsevol esdeveniment», ha destacat per la seua part la regidoria de Turisme, Raquel Caballero.


En Castellà:

Xàtiva recibe a una delegación turística procedente de China

La actividad, programada por la Cámara de Comercio de Valencia, trata de acercar al país chino el turismo valenciano de interior

delegacion-xina-china-2El alcalde de Xàtiva Roger Cerdà y la regidora de Turismo Raquel Caballero han recibido hoy en el Ayuntamiento de Xàtiva a una delegación procedente de China, concretamente de la región de Pekín, en una actividad programada por la Cámara de Comercio de Valencia.
El grupo, conformado por doce miembros de gobierno de diferentes territorios de China, vinculados al Turismo, asiste estos días a un curso de formación en la explotación y administración de pueblos antiguos y pueblos con encanto, compuesto por clases teóricas y prácticas, para intercambiar conocimientos con expertos en el sector y visitar instituciones, empresas y localidades.
Xàtiva ha sido finalmente una de esas ciudades elegidas para albergar una visita en la que la intención era intercambiar puntos de vista y crear sinergias para potenciar el turismo de interior.
La comitiva ha hecho entrega en el Ayuntamiento de Xàtiva de un par de detalles artesanales vinculados a las regiones chinas de las que proceden, mientras que para ellos se ha preparado una bolsa con información sobre la marca Territorio Borja, y se les ha hecho entrega de un socarrat conmemorativo.
La visita ha transcurrido, a lo largo de la mañana de este jueves, por diferentes edificios y lugares de Xàtiva como Sant Francesc, la calle Moncada, la Plaça de la Trinitat, la Basílica y la Plaça de la Seu, el Museo de Bellas artes o lo Castillo, entre otros. Además, la delegación china también ha podido degustar los productos gastronómicos típicos de la capital de la Costera como el arroz al horno.
«Estamos muy agradecidos de esta visita y esperamos que hayan disfrutado mucho de nuestra ciudad, y sobre todo que cuando vuelvan a su país cuenten qué bonita es Xàtiva para que nos visiten otros muchos paisanos suyos», ha declarado el alcalde de Xàtiva Roger Cerdà..
«Es una satisfacción que la Cámara de Comercio cuente con nosotros como destino turístico, porque demuestra el prestigio de la ciudad dentro del turismo de interior. Tenemos un producto muy importante, con un castillo y unos monumentos que están al alcance para poder organizar cualquier acontecimiento», ha destacado por su parte la concejalía de Turismo, Raquel Caballero.

No hay comentarios

Dejar respuesta