Xàtiva renova un any més amb INSVACOR el programa de rehabilitació cardíaca

El consistori finança el 50%  del cost per als veïns i veïnes de la localitat

L’Ajuntament de Xàtiva ha aprovat aquest dilluns en Junta de Govern la renovació del conveni de col·laboració amb l’Institut Valencià Pro-Cor (INSVACOR) per al desenvolupament del programa comunitari de Rehabilitació Cardíaca Fase III de l’any 2022, el qual està   subvencionat per part municipal 50% per als veïns i veïnes de la localitat.

«Des de fa uns anys existeix un conveni de col·laboració entre aquesta entitat i l’Ajuntament per tal de donar cobertura als ciutadans i ciutadanes de Xàtiva que han patit una malaltia coronària i es troben en fase de manteniment o de recuperació», ha recordat el regidor de Sanitat José Vicente Benavent, qui ha incidit en que l’institut compta amb un cardiòleg i dos fisioterapeutes especialitzats en fisioteràpia cardiològica que donen servei en les instal·lacions municipals.

El contracte de col·laboració consta d’un programa de dos dies a la setmana per fer exercicis controlats amb el personal especialitzat en afeccions cardíaques.

Gràcies a la subvenció per part de l’Ajuntament del cost de la rehabilitació, els veïns i veïnes de Xàtiva interessats sols han d’abonar una quota de 15 euros per participar al programa. Les persones que no formen part encara del programa i pateixen problemes cardíacs, poden sumar-se a la iniciativa posant-se en contacte amb el departament de Sanitat de l’Ajuntament.

No hay comentarios

Dejar respuesta

veinte − 15 =