Xàtiva recuperarà l’Oficina d’Atenció a les Víctimes del Delicte

A partir de 2017, la ciutat de Xàtiva comptarà amb un nou recurs: l’Oficina d’Atenció a les Víctimes del Delicte. Aquest va ser un altre dels anuncis que es feren en la Junta de Seguretat d’ahir. Es tracta d’un servei públic dotat amb personal especialista, com psicòlegs, advocats o mediadors socials, que s’ocupa d’ajudar i donar suport a les persones que han patit un il·lícit penal.
L’alcalde ha volgut destacar que “Xàtiva tenia aquest recurs i a l’anterior legislatura es va retirar com a conseqüència de les retallades del PP en els pressupostos de la Generalitat Valenciana. Ara se’ns ha confirmat que a partir de 2017 recuperarem l’oficina a la ciutat”.

Cerdà també ha explicat que la ubicació de l’Oficina d’Atenció a les Víctimes del Delicte està sent estudiada per l’equip de govern i els tècnics municipals, encara que hi ha la certesa que el nou servei s’instal·larà en un edifici de propietat municipal, pròxim als Jutjats de Xàtiva, en línia amb la política de dotar de nous serveis públics al centre històric de la ciutat.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × 5 =