Xàtiva es rebel·la contra el bullying

Joventut mobilitzarà a més de 300 alumnes de 5è i 6è de primària per a participar en Anti-Bullying, una holi run en motiu del Dia Internacional Contra l’Assetjament Escolar

Amb motiu del Dia Internacional Contra l’Assetjament Escolar, que es commemora el 2 de maig, la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva ha organitzat una holi run , que tindrà lloc el 3 de maig, amb el lema Anti-Bullying.

La marxa, en la que participaran més de 300 alumnes de 5è i 6è de primària de diversos centres educatius de Xàtiva, tindrà inici a les 9:30h al Jardí de la Pau, on es repartirà el material propi d’una holi run, com ara les borses amb pols de colors, i on hi haurà animació musical inicial. La marxa continuarà fins a Correus i tornarà al Jardí de la Pau, havent dos punts on poder tirar les borses amb pols de colors durant la ruta. Al finalitzar la marxa hi haurà una festa pedagògica on es promourà el respecte a la diversitat.

A més a més, la regidoria de Joventut, junt amb els col·legis que col·laboren i participen en aquest acte, Taquígraf Martí, Beat Jacinto Castañeda, Gozalbes Vera, La Inmaculda, Nuestra Señora de la Seo i Pla de la Mesquita, ha realitzat una guia didàctica per treballar i conscienciar contra l’assetjament escolar.

Per a la regidora de Joventut, Lena Baraza, «és important que l’adolescència, o aquelles persones que estan apunt d’arribar a eixa etapa, així com tota la joventut, prenguen consciència d’aquesta problemàtica i, per això, s’ha organitzat aquesta marxa Anti-Bullying, que simbolitza la diversitat de la societat, que és la nostra riquesa, i en conseqüència, hem d’estar unides i units contra l’assetjament escolar».

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × dos =