Xàtiva realitza una nova campanya de rebaixes en Valencià

S’han facilitat materials com ara cartells i etiquetes entre les associacions comercials de la ciutat per la seu repartiment

Xàtiva, 11 de juny de 2024.- L’Ajuntament de Xàtiva ha organitzat, a través de l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià de la regidoria de Política Lingüística, una nova edició de la campanya de rebaixes en valencià per tal d’afavorir la visibilitat i la presència del valencià en les relacions comercials.

Es tracta d’una iniciativa destinada a promoure l’ús del valencià i l’activitat comercial en la ciutat de Xàtiva, i consistirà en el repartiment entre els comerços de la ciutat de cartells de rebaixes i de descomptes, així com d’etiquetes amb el text «abans» i «ara» en les quals es pot marcar tant el preu anterior com el rebaixat.

La campanya compta amb la col·laboració de les associacions empresarials Adexa i Xàcex, que són les encarregades de repartir el material entre els comerços que tenen associats i també de repartir-lo a aquells comerços no associats que s’acosten a les seues seus a arreplegar el material. El material es va traslladar a finals de maig a les associacions empresarials, les quals estan repartint els cartells i les etiquetes pels comerços associats de cara a la imminent campanya de rebaixes. Els comerços no associats que ho desitgen poden passar per les seus empresarials d’Adexa o de Xàcex a arreplegar cartells i etiquetes.

«Esta iniciativa pretén fomentar tant l’ús social del valencià com l’activitat comercial en la nostra ciutat. La voluntat de l’Ajuntament és continuar fent esta campanya els pròxims anys, ja que la promoció social del valencià i del comerç és una prioritat per a nosaltres», ha indicat el regidor de Política Lingüística Alfred Boluda.

No hay comentarios

Dejar respuesta