Xàtiva realitza aquesta setmana tallers de doblatge en valencià destinats als escolars de la ciutat

L’activitat, que ha començat hui i s’estendrà al llarg de tota la setmana, té lloc a la Casa de Cultura i està destinada principalment a l’alumnat de 5é de Primària

L’Ajuntament de Xàtiva, a través de l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià de la regidoria de Política Lingüística, està duent a terme aquesta setmana una sèrie de tallers de doblatge destinats als escolars de la ciutat.

L’activitat, emmarcada en una campanya educativa i lúdica per tal de promoure l’ús del valencià, té la finalitat de que l’alumnat siga protagonista d’una sessió de doblatge en la qual es doblaran al valencià fragments de pel·lícules i dibuixos. Els i les alumnes posaran la seua veu a actors i personatges, podran comprovar com sona la seua veu en una projecció cinematogràfica i coneixeran com funciona el món del doblatge.

La iniciativa s’ha dirigit principalment a l’alumnat de 5é de Primària de les escoles de Xàtiva i els tallers, què han començat hui a la Casa de Cultura i s’estendran al llarg de tota la setmana, tenen una duració d’una hora.

«Aquesta és una iniciativa que pretén estimular l’ús del valencià entre l’alumnat en l’àmbit audiovisual», un sector on la presència del valencià és reduïda i que amb iniciatives com aquesta pretenem fomentar des del nostre departament», ha manifestat la regidora de Promoció Lingüística Mariola Sanchis.

No hay comentarios

Dejar respuesta

quince + 15 =