Xàtiva prorroga 12 mesos més l’escola d’ocupació “Escorxador viu”

Després de quasi una dècada sense que l’Ajuntament de Xàtiva curses cap sol·licitud d’escola taller a la Conselleria d’Ocupació, el passat 29 de desembre de 2017 s’inicià el projecte “Escorxador viu”, què tenia prevista la seua finalització el pròxim 28 d’abril de 2018 amb una durada de 4 mesos inicials. En canvi, una vegada aprovada per la conselleria la sol·licitud cursada des del departament de Promoció Econòmica, en maig començarà la fase II d'”Escorxador Viu” amb una durada de 12 mesos, tal i com ha explicat el primer tinent d’alcalde Miquel Lorente.

El certificat de professionalitat que s’emetrà als 10 alumnes serà de nivell II i l’especialitat és fàbrica de manyeria. El pressupost és de 205.029 € i l’aportació municipal de 10.500 €.
L’àmbit d’actuació continuarà sent l’edifici de l’antic escorxador ubicat enfront del Centre Comercial Plaça Major. A més, el projecte continuarà amb una dotació de personal composta per un director-professor de suport, un professor d’especialitat i una administrativa, per a formar a 10 alumnes-treballadors.

No hay comentarios

Dejar respuesta

15 + 19 =