Xàtiva programa un cap de setmana ple d’actes per a totes les edats

La localitat de Xàtiva gaudirà al llarg de tot el cap de setmana d’un programa complet d’activitats organitzades per la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, juntament amb les associacions de la ciutat, pensat per a tots els gustos i totes les edats.

rueda-prensa-miquel-diarixativaAquest matí s’ha presentat a l’Ajuntament de Xàtiva la XXI edició de la Fira Outlet i Comercial d’Adexa i la mostra prèvia de Firall que se celebrarà aquest cap de setmana en el marc dels actes del festival Arrelats Folk. A la roda de premsa de presentació ha assistit el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Miquel Lorente, qui ha estat acompanyat per Vicent Perucho, president de l’Associació de Productors d’Alls Tendres de Xàtiva; per Mº José Díaz Patiño, presidenta de la secció Comerç d’Adexa i per Josep Tomás, de la comissió organitzadora de l’Arrelats Folk.

miquel-lorente-diarixativaLorente ha destacat la intensa activitat que albergarà la ciutat durant aquest cap de setmana, actes als quals cap sumar la celebració de l’Oktober Fest que organitza Xacex. El regidor ha explicat que “es tracta d’impulsar el comerç de proximitat per a que agafe més força i per a que Xàtiva recupere el paper d’atracció comercial que li correspon”. Lorente s’ha referit a l’increment de 312 noves altes de cotitzants a la Seguretat Social que s’ha produït enguany com a una tendència positiva i ha considerat que “l’Ajuntament treballa per crear un marc adequat però són els agents socials qui fan que milloren els paràmetres econòmics”.

rueda-prensa-oulet-diarixativaRespecte a la mostra prèvia de Firall, el regidor ha donat a conéixer que a la plaça de la Trinitat s’instal·laran 15 parades de productes tradicionals, tals com formatges, mel, verdura ecològica o vins, tots amb el denominador comú de ser especialitats de les nostres comarques. Per a Lorente, aquesta iniciativa “és el punt de partida del que serà la mostra Firall del proper febrer, amb l’objectiu de promocionar l’all tendre de Xàtiva. Volem que aquest projecte es consolide i vaja agafant més espai”.

Finalment, el regidor ha informat de la convocatòria d’ahir del Consell Econòmic i Social de Xàtiva (CESX), en que s’abordaren temes relacionats amb formació, ocupació, participació i línies d’actuació futura entre les que figuren la contractació d’un orientador laboral, la potenciació de noves borses de treball, l’ús de noves tecnologies per assessorament en l’elaboració de plans d’empresa o el projecte de dinamització comercial “Carrers del Mercat I”.

52 comerços en la Fira Outlet
maria-jose-patin%cc%83o-diarixativaLa presidenta de la secció Comerç d’Adexa, Mº José Díaz Patiño, ha comentat que l’actual edició de la Fira Outlet comptarà amb una participació de 52 comerços, el que ofereix, segons Patiño, “un ampli ventall de productes de qualitat i de proximitat amb una atenció personalitzada per al client”. La representant de l’associació d’empresaris ha destacat la programació d’activitats oferida per tal d’animar durant quatre dies el recinte de la fira. Així mateix, ha informat de la instal·lació d’un servei de bar que ofereix diverses tapes al llarg del dia.

 

No hay comentarios

Dejar respuesta

10 − seis =