Xàtiva programa activitats per commemorar el Dia dels Drets de la Infància i el Dia de la Ciutat Educadora

S’ha organitzat un concert del grup «Ramonets», una excursió pels voltants de Xàtiva i es reconstituirà el Consell municipal de Xiquetes i Xiquets

La regidoria d’Educació ha preparat una sèrie d’activitats amb motiu de la commemoració del Dia dels Drets de la Infància (20 de novembre) i el Dia de la Ciutat Educadora (30 de novembre), amb una programació que porta per nom «Els nostres drets, la nostra veu».

Aquest divendres 19 de novembre, a les 19 hores, tindrà lloc al Jardí de la Pau el concert del grup «Ramonets», banda de Rock’n’Roll de València que fa música per a tota la família. L’assistència és lliure.

Altra de les cites tindrà lloc dissabte 20 de novembre de 11 a 13 hores a la Casa de Cultura, amb la reconstitució del Consell municipal de Xiquetes i Xiquets que dóna veu a tot l’alumnat de la ciutat a través dels seus representants.

Per últim, el dissabte 4 de desembre s’ha organitzat una excursió per a famílies pels voltants de la ciutat, que portarà per nom «Auca per la història de Xàtiva» i que eixirà des de l’oficina de Turisme. S’organitzaran dos grups: de 10 a 11:30 hores i de 12 a 13:30 hores, i les inscripcions es poden realitzar a la Casa de la Joventut.

No hay comentarios

Dejar respuesta

2 × 5 =