Aquest matí s’ha presentat a l’Ajuntament de Xàtiva l’espai del comerç local de la Fira d’Agost 2016.


diaridigital.es-miquel-lorente-

El primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Miquel Lorente  ha explicat que des de la seua àrea s’ha buscat aprofitar la Fira per donar un impuls promocional als distints sectors productius de la ciutat, de manera que enguany s’instal·laran dues carpes de 25 metres quadrats en un lloc preferent del Reial de la Fira per acollir distintes activitats, presentacions i demostracions de les firmes comercials pertanyents a cadascuna associació. Aquestos punts d’informació estaran oberts de 10 a 14h i de 18 a 22h durant tots els dies de Fira. El regidor ha mostrat la seua satisfacció per la iniciativa, ja que “Xàtiva necessita sumar i projectar la seua activitat econòmica. És un bon pas en el camí de recuperar l’al·licient comercial que sempre ha tingut aquesta ciutat”.

Seguidament, Lorente ha donat pas a les intervencions dels representants de les associacions d’empresaris i productors de la ciutat, Mº Jesús Cuenca, presidenta de Xacex; José Vicente Ramón, president d’Adexa i Pascual Barberà, de la Unió de Llauradors.

diaridigital.es-presidenta-xacesLa presidenta de Xacex, Mº Jesús Cuenca, ha comentat que “la Fira és un lloc molt important per a presentar les nostres activitats i comunicar-te amb el públic”. Xacex distribuirà un tríptic promocional que servirà per obtenir descomptes des de l’1 de setembre fins al 30 de novembre als seus establiments adherits. A més, ha anunciat un sorteig de 300 euros en vals de compra que se celebrarà el 15 de desembre. Cuenca també ha informat de l’edició de la primera guia gastronòmica, d’allotjaments i d’oci de Xacex. L’associació tancarà la seua participació en els actes de Fira el dia 20 d’agost, amb la 3º Festa de l’Aigua a la plaça del Mercat.

diaridigital.es-presidente-adexaPer la seua banda, José Vicente Ramón, president d’Adexa ha tingut un gest d’agraïment de cara a Xacex en donar-los l’enhorabona per les activitats de promoció del comerç que estan duent a terme. A juí de Ramón, “dues associacions d’empresaris sumen, no resten”. El president d’Adexa ha explicat que cada dia de Fira destinaran el seu espai promocional a cadascuna de les seccions en què s’organitza l’associació. Així, el dia 15 d’agost serà el torn de la secció Comerç que rifarà més de 50 regals donats pels comerços adherits. Eixe dia també començaran els tallers infantils. El 16 d’agost serà el dia de la secció Salut i el 18 d’agost hi haurà exhibicions de mascotes. Els dies 19 i 20 d’agost estan reservats per a la secció de Turisme i Hostaleria. Durant aquestos dos dies, els restaurants associats a Adexa oferiran degustacions d’arròs al forn i tapes, a més de distribuir una guia dels restaurants locals oberts durant la Fira d’Agost.

diaridigital.es-presidente-ajosFinalment, per part de la Unió de Llauradors, Pascual Barberà va comentar que la seua idea és aprofitar aquestos dies de màxima afluència de públic per presentar els distints productes de la terra que es produeixen a les nostres comarques. Barberà va fer una crida al consum de varietats hortofrutícoles de proximitat, així com d’altres productes elaborats com ara l’oli, el formatge o el vi de les nostres comarques. La Unió de Llauradors promocionarà els productes de la nostra terra el dia 17 d’agost.

No hay comentarios

Dejar respuesta

10 − tres =