L’abonament “Ontinyent en concert” permetrà acudir als concerts d’Izal i Amaral per només 30 euros

“Ontinyent en Concert”, el programa d’actuacions musicals que organitza l’Ajuntament d’Ontinyent aquest estiu, ha tret a la venda un nou abonament conjunt per als concerts dels grups “Izal” i “Amaral” per 30 euros, el que suposa un estalvi del 25% respecte als 40 euros que costarien per separat.

Es tracta d’una oferta assumida per la productora a instàncies de les regidories de Festes i de Joventut, de la qual també es podran beneficiar aquells i aquelles que hagen adquirit ja la seua entrada. Estes persones podran aprofitar el descompte presentant l’entrada en taquilla al concert de “Sona la Dipu” del dia 19 d’agost, on actuarà Izal, i abonant 10 euros més obtindrà una polsera que permetrà accedir també al concert d’Amaral, el dia 24 d’agost, dins la gira Nocturnal. La resta dels interessats podran accedir a estos abonaments als punts de venda disposats per a les entrades: La Llibreria (Ontinyent), Musical Cardona (Cocentana i Alcoi), Llibreria La Costera (Xàtiva), Canals (Cafeteria Serra), les oficines de Caixa Ontinyent, l’Ajuntament i el Poliesportiu Municipal d’Ontinyent i per internet a través de www.ticketvip.es

El regidor coordinador de l’àrea de Política Económica i regidor de Turisme, Pablo Úbeda, destacava la varietat de l’oferta que impulsa l’Ajuntament per a complementar les festes morocristianes, que inclouen una dotzena d’activitats entre les que també hi ha un espectacle infantil, exhibicions de disc-jockeys, orquestres, musicals o un castell de focs d’artifici: “apostem perquè qualsevol persona que vinga a Ontinyent en festes trobe algun concert o activitat del seu gust, una gran varietat de funcions que pretenen arribar a públics de totes les edats” recordava el regidor.

La programació registra altra novetat, com serà el canvi en l’actuació de dijous de la “Setmana Gran” de l’orquestra Génesis, que substituirà la Divina Band.Així les coses les actuacions centrals de “Ontinyent en concert” començaran amb la Semifinal de “Sona la Dipu” i l’actuació de “Izal” divendres 19 en l’estadi El Clariano; el dimarts dia 23 tindrà lloc a La Glorieta el concert “Ochenteando” amb els vocalistes dels grups “La Guardia”, “Los Rebeldes” i “Danza Invisible”, mentre que al Clariano tindrà lloc la X edició del Meruts Festival.

Dimecres 24 hi haurà l’espectacle infantil “Diverpeques” a la Glorieta, amb un recorregut musical pels dibuixos animats i sèries infantils de més actualitat. Posteriorment, al mateix espai, tindrà lloc una “Nit per a la gent Gran” amb l’espectacle “The Show”, amb actuacions acrobàtiques i personatges de cabaret; mentre que a l’estadi El Clariano serà el torn d’Amaral amb la seua gira “Nocturnal”, que posarà en escena els hits presents i passats del grup.

Pel que fa als espectacles posteriors, per la Glorieta passaran l’orquestra “Gènesis” dijous 25, la “Discovery” arribarà dissabte 27; i per concloure actuarà l’orquestra “Titanic” diumenge 28. A més a més, el divendres i dissabte es realitzaran actuacions de disc-jockeys, i dissabte a les 2:00 de la nit tindrà lloc la disparada del tradicional castell de focs d’artifici al Recinte Firal.

No hay comentarios

Dejar respuesta

19 − siete =