Xàtiva presenta la programació teatral per a setembre i octubre

El regidor responsable del Gran Teatre, Alfred Boluda, ha presentat en roda de premsa la programació d’aquesta instal·lació de Xàtiva per als mesos de setembre i octubre.
alfred-boludaEl regidor Boluda, acompanyat pel coordinador del teatre, Armando Vila, ha posat de manifest la continuïtat de les línies mestres que es posaren en pràctica la temporada passada, amb actuacions de teatre, dansa, música i teatre escolar, entre d’altres arts escèniques.
La principal novetat de la nova temporada és la inclusió d’un cicle de Jazz que es pretén tinga continuïtat estable en pròximes edicions. Boluda ha destacat que «continuem apostant per una programació de qualitat, que done lloc als artistes locals».
El regidor també ha anunciat la posada en marxa de processos participatius mitjançant el Club d’Amants del Teatre, que ja ronda els 550 membres, així com la creació d’una Fira del Teatre en el mes de novembre, com a forma de rememorar el fet històric del privilegi atorgat per Jaume I per a la celebració de la fira durant aquest mes.

No hay comentarios

Dejar respuesta