Xàtiva presenta en Cámara Valencia la campanya de dinamització de comerç local

L’alcalde Roger Cerdà ha fet menció a la nova tenda de comerç online Xativamarket i als Bons de consum local que viuran pròximament una quarta edició

L’Ajuntament de Xàtiva ha assistit aquest dimarts a la presentació del Pla de Dinamització de la Cámara de Valencia junt amb les localitats de Sagunt i Torrent, i on s’ha aprofitat per presentar la campanya de dinamització de comerç vinculada a Xàtiva. En la cita han estat presents el president de la Cámara de Valencia José Vicente Morata, la Directora General de Comerç de la Generalitat Valenciana Ana Seguí Sanmateu, l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, la regidora de comerç de Sagunt Ana María Quesada i el president de la comissió de Comerç de Cámara Valencia Borja Ávila de Zárate.

«Seguint amb la col·laboració amb la Càmera de Comerç hem preparat un projecte motivacional. Estem en un moment complicat per al sector del comerç de proximitat i és moment de motivar als nostres comerciants», ha indicat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, qui ha afegit que «des de l’Ajuntament, durant tota la legislatura, hem fet una aposta important per allò que és el futur i que ja és el present, com és la digitalització dels comerços».

El president d’Adexa Diego Fuentes ha expressat en la seua intervenció que la campanya de comerç vinculada a Xàtiva amb l’ajuda de Cámara Valencia comptarà amb xerrades motivacionals per als empresaris i autònoms, així com també unes cunyes publicitàries que s’emetran en les ràdios locals junt amb entrevistes vinculades als comerços. A més a més, també es realitzarà un anunci publicitari que tindrà com a protagonista al comerç de proximitat.

L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà també ha fet referència al Marketplace de Xàtiva (https://www.xativamarket.com/) que es va presentar fa algunes setmanes i que compta ja amb més de 25 comerços participants i més de 3.000 productes en estoc dividits en diferent seccions i subcategories. Aquesta tenda online permet el pagament segur amb targeta de crèdit, contacte directe amb la botiga i enviaments a tota la península, tot i que també es pot arreplegar el producte en la pròpia tenda.

A més a més, també s’ha fet menció a la campanya de bons de comerç local, que a Xàtiva compta ja amb tres edicions i més de 2 milions d’euros d’inversió que repercuteixen directament en el comerç xativí de proximitat. L’alcalde de Xàtiva ha aprofitat per anunciar que es treballa en una nova edició que podrà gaudir-se pròximament.

No hay comentarios

Dejar respuesta