Turisme La Costera celebra el lliurament de premis del concurs de fotografia Captura els Tresors de La Costera

  • En total han participat 75 persones i s’han rebut més de 250 fotografies
  • L’exposició de la mostra de les fotografies guanyadores pot visitar-se fins a final de mes a l’espai Llotja de la Vila de Montesa

L’espai Llotja de la Vila de Montesa va acollir divendres passat l’acte de lliurament de premis del concurs de fotografia amb mòbil Captura els Tresors de La Costera. Un concurs que tenia l’objectiu de promocionar els diferents recursos turístics de la comarca a través dels ulls dels visitants i habitants i en el qual han participat un total de 75 persones, presentant més de 250 fotografies.

Encara que la decisió va ser molt complicada per la gran qualitat de les fotografies rebudes, finalment el jurat, compost per Manuel Asensi, Anna Garrido, Pedro Delafuente i Maria Josep Juan, va atorgar el primer premi a Carlos Pascual per la seua imatge La llum de la tardor. El segon premi va correspondre a la fotografia titulada Una mirada a La Costera, de María Álvarez, mentre que el tercer lloc va correspondre a Daniel Andrés per Paseando por La Costera.

A més, es van atorgar quatre accèssits: Les Alcusses II, deIolanda Giménez; Desperta Xàtiva, de Quique Llopis; Correfocs 2019, de Ramón Alexandre; i Contrast, de Juanma Torregrosa.

Totes aquestes fotografies, més altres 23 seleccionades pel jurat, han quedat recollides en una mostra que podrà visitar-se fins al 30 d’octubre a l’espai Llotja de la Vila de Montesa i que després serà itinerant per tota la comarca.

La presidenta de la Mancomunitat, Maria Josep Tortosa, va explicar en la seua intervenció que a través del concurs de fotografia Captura els Tresors de la Costera “hem volgut aconseguir la participació dels nostres veïns i turistes per millorar el coneixement i difusió dels nostres recursos i fer-ho mitjançant els mitjans que van resultant més innovadors i informals”. 

A més, va afegir: “Des de la Mancomunitat estem molt satisfets de la experiència que ha tingut molt molta acceptació i als nivells de qualitat. Això reforça el nostre objectiu de que totes les imatges premiades i les seleccionades pel jurat formaran part d´una exposició itinerant per tota la comarca vinculant-se, a més, com un producte cultural de qualitat”.

Des de Turisme La Costera donen l’enhorabona a les persones guanyadores i agraeixen la participació de tots i totes.

No hay comentarios

Dejar respuesta