Xàtiva, present a la signatura del primer Pacte Valencià contra la Violència Masclista

L’intendent principal cap de la Policia Local de Xàtiva, Antonio Collado, va participar ahir en l’acte institucional de signatura del pacte Valencià contra la Violència Masclista. Per la seua banda, l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, ha signat hui el pacte. Es tracta d’un document subscrit per 63 representants i que pretén ser un compromís institucional i social per situar la desigualtat com un problema social estructural.

El pacte està estructurat en cinc eixos estratègics, que es subdivideixen en 21 objectius amb un total de 293 mesures concretes a impulsar. Els cinc eixos són: garantir una societat segura i lliure de violència masclista, feminitzar la societat, coordinar el treball en xarxa per l’atenció a les dones i fills víctimes, socialitzar el problema i trencar els murs que invisibilitzen la violència i garantir una dotació pressupostària estable per dur a terme els objectius.

El proper pressupost de la Conselleria d’Igualtat augmentarà fins als 12 milions la partida per a aquest àmbit, una partida a la qual se sumaran les dotacions que cada Conselleria destine al compliment de les mesures que li competeixen.

No hay comentarios

Dejar respuesta