Xàtiva adjudica les obres de la nova oficina de turisme  amb un pressupost de 49.450 euros

La junta de govern local celebrada en el matí d’ahir va adjudicar l’obra per a la construcció de la nova oficina de turisme, inclosa en el Pla Director d’Inversions «Xàtiva Creix». De les 13 empreses convidades a aquest procés de contractació menor, la que finalment ha rebut l’adjudicació ha sigut Víctor Tormo, S.L., mercantil que ha presentat una oferta d’execució d’obra amb un pressupost de 49.450 euros, lleugerament inferior al preu de licitació.

El projecte, realitzat per l’arquitecte tècnic Salvador Calvo, contempla la unió de dos locals en un únic espai de treball que ocuparà una superfície d’uns 160 metres quadrats, aproximadament. El dos locals afectats són l’actual centre de recepció de visitants de l’avinguda de Selgas -el deute del qual acaba de saldar l’Ajuntament- i un altre local annexe que pertanyia a l’establiment d’hostaleria situat junt a l’esmentat centre i que va ser llogat per l’Ajuntament amb aquesta finalitat.

Malgrat que el recinte presenta un bon estat de conservació, es duran a terme algunes reformes per a donar-li una major funcionalitat. En la part del recinte que recau a l’avinguda de Selgas s’ubicarà una sala de recepció, una sala de consignes, una zona equipada amb màquines de vending i banys públics per a turistes, un d’ells adaptat.
La unió entre ambdós locals se solucionarà amb un recinte envidriat, per tal de mantenir la sintonia amb la construcció existent.

La part interior de la nova oficina de turisme es reformarà per tal d’habilitar una sala de treball, un despatx, una sala de reunions, dos magatzems de material i un nou bany per als treballadors. Les noves dependències de la Tourist Info estaran dotades amb un photocall amb il•luminació interior per a que els turistes puguen fer-se la típica fotografia amb el nom de la ciutat.

La regidora de Turisme, Mariola Sanchis, es mostra satisfeta amb aquest avanç ja que, segons l’edil «una millora en les infraestructures del servei redunda en una millor imatge del nostre producte turístic. Xàtiva mereix unes instal·lacions modernes i funcionals que permeten una atenció adequada al turista que ens visite. Amb el trasllat de la Tourist Info possibilitem que la recepció i la informació als turistes es duga a terme en les millors condicions possibles».

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 + 19 =