Xàtiva lliurarà hui els Premis Literaris

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Xàtiva, Jordi Estellés, ha avançat més detalls sobre l’espectacle programat per a l’acte de lliurament dels XXXIV Premis Literaris Ciutat de Xàtiva, que tindrà lloc eaquesta vesprada, a les 20 hores, a l’espai cultural Sant Domènec.

Concretament, Estellés ha informat que l’espectacle escollit per a l’ocasió és “Mulïer”, un espectacle de dansa sobre xanques interpretat per cinc ballarines de la companyia suecana Maduixa Teatre, que ha estat guardonat amb el Premi Max 2017 al millor espectacle de carrer.

Aquest muntatge pretén investigar els límits físics amb la dansa i l’equilibri, el moviment i la poesia o la força i les emocions. Les dones són el punt de partida. L’espectacle neix de la necessitat d’explorar la identitat femenina a través del joc corporal, tot posant l’accent en la imatge, la poètica visual i la narració per tal d’arribar a la sensibilitat de l’espectador.

Aquest espectacle és un homenatge a totes les dones que durant segles i segles d’opressió han lluitat i segueixen lluitant per mantenir viu el seu jo salvatge, i que reclamen el seu dret de ballar i córrer lliurement pels carrers i places de la nostra societat.

PROGRAMA--premis-2

PROGRAMA-premis-3

No hay comentarios

Dejar respuesta

10 + diecinueve =