Les Falleres Majors de Xàtiva es preparen per al seu comiat

Carla Sanchis i Teresa Aparicio estan, a tan sols unes hores, d’acomiadar-se del seu càrrec de Falleres Majors de Xàtiva.

Hui dissabte a les 20:00h el Gran Teatre de la ciutat acollirà l’acte de comiat de les Falleres Majors que estaran recolzades per familiars, amics, els membres de la Junta Local Fallera, el col·lectiu faller de Xàtiva i representants de col·lectius d’altres municipis el que demostra, segons paraules del president de la junta, Jesús González, «que tant Carla com Teresa han deixat una bona emprenta allà on han anat».

Amb dues falleres guardaran per sempre un bon record d’aquest any i malgrat que és difícil quedar-se només amb un acte Carla destaca el moment de la declaració de la falles com a Patrimoni Inmaterial de la Humanitat, el major reconeixement que atorga la Unesco, mentre que Teresa mai oblidarà el dia de l’exaltació.

Nostàlgiques per tindre que deixar el càrrec les dos asseguren que continuaran mantenint la seua amistat ja que malgrat que no es coneixien s’ha creat un fort vincle entre ambdues. Mentre que Carla no descarta formar part, en un futur, de la Junta Local Fallera, Teresa insisteix en que li agradaria ser Fallera Majors de la seua comissió i de Xàtiva quan siga més major. Per la seua part, el president de la JLF assegura que «han sigut unes excel·lents falleres majors».

L’altra cara de la moneda es viurà diumenge amb l’acte de nomenament de les noves Falleres Majors de la ciutat, Andrea Torres i Nerea Serrano. Aquest acte es celebrarà a les 18:00h a Sant Agustí.

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres × dos =