Xàtiva prepara un dispositiu especial amb motiu de la festivitat de Tots Sants

Hi haurà servei de bus gratuït els dies 31 d’octubre i 1 de novembre, mentre que també es podrà gaudir de música ambiental i tindrà lloc una missa

L’Ajuntament de Xàtiva ha enllestit el dispositiu de Tots Sants de cara a la festivitat que tindrà lloc el proper dilluns i a l’alta afluència de veïns i veïnes que visitaran el cementeri municipal durant els propers dies.

S’ha procedit a la neteja de la instal·lació i dels voltants per part del servei de neteja i de la brigada de Parcs i Jardins, a més de la reparació i condicionament de les fonts del cementeri i de la realització d’un tractament contra el mosquit tigre.

D’altra banda cal destacar que el divendres 29 d’octubre quedarà tallat al tràfic rodat el vial d’accés al cementeri municipal, per tal de garantir la seguretat dels vianants als accessos del recinte. La via es reobrirà a partir del dimarts 2 de novembre.

A més a més, s’habilitarà el bus municipal de forma gratuïta els dies 31 d’octubre i 1 de novembre, per tal de facilitar el desplaçament des de la ciutat, amb horari de 9 a 14 i de 15:30 a 18 hores.

El dia 1 de novembre tindrà lloc al cementeri una missa programada per a les 16:40 hores, i durant el matí hi haurà música ambiental interpretada per un quartet de corda.

No hay comentarios

Dejar respuesta