Xàtiva potencia en Fitur la Fira Borja, que viurà en 2023 la seua tercera edició

La regidora Raquel Caballero ha confirmat que es continuarà amb el format del passat any, que va suposar un ple absolut tant en les activitats turístiques com culturals

Xàtiva,20 dgener de 2023.- La Fira Internacional del Turisme (FITUR) ha servit també d’aparador per tal de presentar la Fira Borja de Xàtiva, que aquest any 2023 celebrarà la seua tercera edició i tindrà lloc del 1 al 5 de novembre.

En la jornada d’ahir es va presentar un vídeo-resum de l’edició del passat any 2022 i la regidora de Turisme Raquel Caballero va confirmar que seguirà el mateix format que en la darrera edició. «Després de la satisfacció de la segona edició, amb un ple absolut en les activitats turístiques i el festival de música i història, presentem la Fira Borja com una de les activitats culturals i d’oci més importants de l’agenda cultural i turística de 2023».

Caballero també va destacar que el principal objectiu és «dinamitzar el sector turístic xativí en unes dates com és el pont de Tots Sants, per tal d’aconseguir una desestacionalització del turisme, i posant al mateix temps en valor la ruta Borja i els espais culturals de la nostra ciutat».

Aquesta cita compta amb una subvenció de Turisme Comunitat Valenciana, al trobar-se Xàtiva emmarcada dins de la marca Territori Borja, i permet posar en valor la història d’una de les nissagues més importants de tots els temps.

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × tres =