Xàtiva rep una subvenció de més de 108.000 euros per posar en marxa la Brigada Covid

Es contractaran nou peons i un oficial per a un període de sis mesos, i la selecció es farà directament des de LABORA

L’Ajuntament de Xàtiva ha rebut una subvenció de 108.200 euros per part del Servei Valencià d’Ocupació i Economia (LABORA) per tal de posar en marxa la Brigada Covid i donar solució a l’augment de les tasques de neteja i desinfecció provocades per la pandèmia.

En total, es contractaran nou peons i un oficial a través del programa Avalem Experiència de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, amb una durada de sis mesos, i que començaran a treballar abans de que finalitzen aquest any 2020.

L’oferta està destinada a persones d’almenys 30 anys d’edat, desocupades com a conseqüència de la conjuntura derivada per la Covid-19, i la selecció de les persones es realitza directament des de LABORA.

Les tasques a realitzar per aquesta Brigada Covid seran la desinfecció d’espais públics oberts i infraestructures municipals, així com també mercats i altres edificis com ara residències de majors, pavellons i instal·lacions esportives, immediacions de centres sanitaris, parcs infantils i altres espais de la via pública.

«És necessari en aquest moment mantindre aquestes tasques de desinfecció en els espais públics i les zones més sensibles, amb una afluència important de gent. És normal que en un moment com aquest, en el que se estan incrementant les infeccions com a conseqüència de la Covid-19, s’intensifiquen aquests treballs», ha manifestat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, qui ha incidit en que «aquesta ajuda ens va a permetre no destinar recursos propis sinó cobrir-ho a través de la subvenció. Una molt bona notícia per a la ciutat i per a les persones que seran seleccionades per a treballar durant sis mesos al nostre ajuntament».

No hay comentarios

Dejar respuesta