Xàtiva posa punt i final a la seua Fira d’Agost 2018 amb un gran espectacle

El camp de la Murta va acollir en la nit d’ahir la cloenda de la Fira d’Agost 2018. Un acte que va reunir a centenars de visitants així com a alcaldes de la comarca per tal d’acomiadar la Fira d’enguany així com a la seua màxima representant, la Reina, Paula Valor.

Paula va reconèixer, en el seu discurs de comiat, que «Ja ha arribat l’hora de dir adeu». «Recorde que vaig començar aquesta experiència amb molta il·lusió, i ara l’acabe amb molta satisfacció. ¡Amb una enorme satisfacció!»
paula-discurs-cloendaLa Reina, molt emocionada s’acomiada dels allí presents i de tots els veïns: «M’he sentit molt feliç. I desitge que totes les persones que han participat hagen pogut disfrutar-les tant com jo: els familiars, els amics, els veïns…», «El meu regnat s’acaba, igual que la Fira, i Molta gent la recordarà com una més en el calendari; però per a mi ha sigut molt distinta de totes les altres que he viscut: una Fira inoblidable, però aquest sentiment tant fort que sent per la Fira no s’acabarà mai encara que diga adeu,Moltíssimes gràcies a tots vosaltres per fer possible la millor fira de la meua vida!»

roger-cloenda-fira-diaridigital.esSegond va asegurar el primer edil de la ciutat, Roger Cerdà, durant la seua intervenció, «Cal fer un balanç positiu sobre els canvis introduïts. La resposta majoritària de la ciutadania respecte a noves ubicacions i ampliacions d’espais, així com la recuperació del Reial i la distribució comercial ens fa estar satisfets. Com a elements de millora, caldrà consolidar la nova zona dedicada al comerç local mitjançant una major intensitat en la promoció d’aquesta novetat. La zona dedicada al comerç local ha estat una aposta compartida entre l’Ajuntament i l’associació d’empresaris Adexa, a qui vull agrair la seua implicació, així com l’esforç dut a terme pels comerciants participants en la iniciativa».

discurs-de-roger-cloendaEn aquest sentit, va afegir que «Després d’haver consolidat millores en la programació d’una Fira per a totes i tots, crec sincerament que hem obert una nova etapa per a la Fira d’Agost»

Cerdà també va tindre paraules per a la Reina d’enguany:»He de donar les gràcies a Paula, la nostra benvolguda reina, perquè has sigut un exemple del que ha de ser una Reina de la Fira, desenvolupant la teua tasca a la perfecció. Durant aquesta Fira, tant tu com les teues dames i acompanyants heu fet una demostració de correcció, de discreció i de saber estar en tot moment».

IMG_2332Una vegada finalitzat l’acte protocol·lari, va donar pas a l’espectacle de fi de festa amb “Queen Simphonic”, amb una orquestra de més de 25 persones sobre l’escenari, projeccions, audiovisuals i una cuidada posada en escena van compondre un espectacle que va oferir un nombrós catàleg de grans temes de Queen. Un espectacle musical que va ser molt aplaudit pels assistents i que va ficar al públic en peu a ritme de les cançons més conegudes del gran Freddie Mercury.

Per finalitzar l’acte de “Cloenda” de la Fira de Xátiva 2018, el foc i pólvora es van fusionar en un castell disparat per, Pirotècnia Tamarit i patrocinat per Recreativos Saetabis i Inelcom.

No hay comentarios

Dejar respuesta