Xàtiva posa punt i final a la seua Fira amb un concert de Coque Malla

Anit no va haver-hi acte institucional per concloure la Fira de Xàtiva, un concert de Coque Malla en el camp de la Murta va posar el punt final a la Fira d’Agost 2021.

Finalitza aquesta Fira atípica de 2021, una fira sense Reina, sense atraccions,sense firers, sense fira del bestiar, sense paradetes, sense Real de la fira, sense ambient…una Fira que passarà a la història de Xàtiva, al cap d’un any sense fira per la pandèmia, enguany s’ha volgut tornar a recuperar aquella fira que tots enyorem, però les mesures sanitàries per les quals estem passant no permeten organitzar una fira com les d’antany.

Però dins de les limitacions, en aquesta fira atípica, s’han organitzat: concerts, teatre, espectacles, monòlegs, competicions esportives i exposicions, un total de 38 espectacles, per a tots els públics. Les expectatives eren bones i les xifres així ho confirmen, molts espectacles han posat el cartell d’entrades esgotades i el públic en general està satisfet amb els actes que s’han organitzat. Encara que no ha sigut la Fira que tots coneixem els comerços, l’hostaleria i la restauració de la ciutat també ha tingut una bona Fira.

Segons el primer edil de la ciutat, Roger Cerdà: «Per a nosaltres era important reprendre la celebració per poder tornar a tenir certa activitat social i cultural a la nostra ciutat en unes dates que sempre són especials per a Xàtiva. Tots els actes han tingut una magnífica acollida i participació del públic,sempre en condicions en què es garantira la seguretat sanitària,

i en quasi tots els espectacles dels tres espais escènics s’han exhaurit les entrades. A més a més, s’ha aconseguit un 90% d’ocupació dels hotels, l’Oficina de Turisme ha doblat les visites respecte a la primera quinzena d’agost i l’hostaleria també ha tingut una gran afluència durant tota la setmana.

Cerdà també va tindre paraules d’agraïment: «Gràcies a tots els treballadors municipals i també a tots els sectors de la ciutat que ens han ajudat a dur a terme aquesta Fira segura. Esperem que el proper any 2022 tot puga tornar a la normalitat i gaudim de la Fira de Xàtiva en tot el seu esplendor».

Per posar fi a la Fira de Xàtiva 2021, Espectacle pirotècnic: castell de focs artificials disparat per, Hermanos Caballer Pirotécnicos i patrocinat per Recreativos Saetabis – Inelcom – Mont Sant.

No hay comentarios

Dejar respuesta