Xàtiva organitza un concert amb materials reciclats i xerrades amb motiu del Dia del Reciclatge

El concert de Trakamatraka tindrà lloc aquest dissabte a les 12 hores a l’Albereda Jaume I

L’Ajuntament de Xàtiva celebrarà el Dia del Reciclatge (17 de maig) amb una sèrie d’activitats preparades des de la Regidoria de Medi Ambient i Gestió de Residus que s’iniciaran aquest dissabte i s’allargaran durant la propera setmana.

Aquest dissabte 14 de maig tindrà lloc a l’Albereda Jaume I (a l’alçada de la Glorieta) un concert amb instruments reciclats i un taller de reciclatge a càrrec de Trakamatraka. Es tracta d’un projecte que uneix la música amb el reciclatge, la creativitat i la imaginació, amb un espectacle familiar en el qual els objectes que la societat rebutja com ara mànegues, iogurts, tapes, poals o tubs es converteixen en instruments musicals.

La companyia va ser creada l’any 2017 pel músic Jon Urrutia, amb la intenció de cercar camins alternatius en la creació musical. Trakamatraka ha oferit multitud de concerts per tot l’estat rebent bones crítiques gràcies a la seua originalitat.

D’altra banda, entre el 16 i el 20 de maig es portaran a terme xerrades informatives i de sensibilització al voltant del reciclatge als col·legis que imparteixen educació Primària i Educació Especial, a càrrec dels Educadors Ambientals de l’Ajuntament de Xàtiva. Aquesta xerrrada està dirigida a l’alumnat de 6é de Primària.

No hay comentarios

Dejar respuesta

doce + veinte =