Xàtiva obri les inscripcions per als curs de manipulador d’aliments i animador de temps lliure

Proper dissabte dia 30, de 10h a 14h, tindrà lloc a la Casa de la Joventut el Curs de Manipulador d’Aliments impartit per l’escola Abast i on col·labora la Regidoria de Joventut. Aquest curs és de caràcter oficial, no té caducitat, i els participants obtindran aquest certificat necessari per a desenvolupar treballs en els quals hi haja manipulació d’aliments.
El preu del curs és de 10€ amb carnet jove i de 30€ per a majors de 30 anys.

A més a més, i donada l’alta demanda, la Regidoria de Joventut continua oferint el curs de Monitor d’Activitats de Temps Lliure, impartit també per l’escola Abast. Aquest curs habilita als joves per treballar l’oci educatiu al temps lliure amb xiquets. Els curs de Monitor d’Activitats i Temps Lliure s’oferirà els caps de setmana de manera intensiva, en horari de divendres de 16 a 21h i dissabtes de 9 a 14h i de 15 a 20h. El preu del curs és de 115€. La metodologia de les classes és molt amena i participativa.

Per inscriure’s als dos cursos, cal passar per la Casa de la Joventut en horari de 10 a 13h de dilluns a dissabte i de 17h a 20h de dilluns a divendres.

No hay comentarios

Dejar respuesta

13 − 1 =