Xàtiva NO celebrarà les Falles 2021 al mes de setembre

Reunits l’Assemblea de Presidents, amb la presència de la regidora de Falles Maria Beltran, l’executiva de la Junta Local Fallera de Xàtiva, encapçalada pel seu president Jesús González i les 19 comissions de la ciutat, representades pels seus presidents/es i juntes gestores amb la finalitat de procedir a la votació i comunicació respecte a la celebració o no de les Falles 2021 al mes de setembre, acorden per majoria:

Primer.- Que després de valorar les diferents comissions de la ciutat, de forma individual, i procedir a la votació en cadascuna d’elles, es traslladen els resultats d’aquests votacions a l’Assemblea de Presidents.

Segon.- Comuniquem que les diferents comissions que componen les Falles de Xàtiva han decidit, per majoria, NO celebrar la festivitat de les Falles aquest 2021. Establint que les properes Falles en la ciutat es celebren a març del 2022.

De segur que no ha sigut tasca fàcil prendre una o altra decisió, sabem que cada comissió ha valorat totes les possibilitats i una vegada coneguda la decisió de cadascuna, només preguem que el respecte front aquesta decisió, presa democràticament, serveixca per a començar a treballar units i unides per a les Falles 2022.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × tres =