Xàtiva lliura els trofeus als guanyadors locals de la XXXV Pujada al Castell

El passat  dijous 21 d’octubre  es va celebrar l’acte de lliurament de trofeus locals de la XXXV edició de la Pujada al Castell de Xàtiva que es va dur a terme el diumenge 17 d’octubre. L’acte va tenir lloc a la Casa de la Cultural de Xàtiva.

Aquesta cursa organitzada des dels seus inicis pel Club Atletisme Xàtiva, va ser un èxit rotund i un orgull de la ciutat de Xàtiva, com se’ns té acostumats. Aquesta prova, consolidada en el calendari esportiu de la localitat, va comptar amb la participació de més de 900 corredors.

Per la seua banda, la presidenta del Club Atletisme Xàtiva, Nerea Roses, va destacar que està molt satisfeta amb el nombre de participants, i al mateix temps» agrair a totes les persones l’esforç que realitzen per a tot isca ben i com no agrair a les signatures col·laboradores el seu suport, perquè aquesta prova siga un èxit» també va assenyalar que dels 940 participats el 90% dels corredors eren locals i que havia inscrit 200 xiquets i xiquetes per a les categories infantils.
En total es van lliurar al voltant de 44 trofeus, tres per categoria, des de benjamins a veterans i veteranes B.