Xàtiva inverteix 50.000 euros en la reparació de camins rurals

La regidoria d’Obres Públiques de Xàtiva, àrea de què és responsable el primer tinent d’alcalde Miquel Lorente, inicia un pla de reparació i asfaltat de diversos camins rurals i veïnals del terme municipal. De fet, hui, la junta de govern ha donat el tret d’eixida per a aquesta inversió de recursos propis que arriba fins els 50.000 euros.
Segons el regidor Lorente, “l’actuació en millora de camins rurals ha estat una constant des de l’inici de legislatura. Hem estat netejant i adequant els camins i ara anem a invertir 50.000 euros del pressupost municipal per millorar l’estat del ferm en diversos punts de les zones residencials del terme municipal”.
L’apartat més important de la inversió serà per aplicar asfalt en camins que es troben en un estat de deteriorament considerable. Concretament, es destinaran 23.325 euros en asfaltar vials de la zona de Bixquert com ara el camí del Mascarat i trams del camí del Pont Sec, del camí de Betlem o del camí de Sagres entre altres. La selecció de camins que seran objecte d’aquesta actuació ha estat elaborada de comú acord amb l’associació de veïns de Bixquert.
Altra modalitat d’actuació serà la reposició del ferm utilitzant formigó. Aquesta solució, que suposarà la inversió d’al voltant de 10.000 euros, s’adoptarà en quatre camins de les partides de Bixquert i Carraixet.
Aquesta inversió suposarà donar treball a 15 persones.

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres × 1 =