Xàtiva inicia una ronda de contactes amb les entitats socials de la ciutat

Creu Roja ha estat la primera associació en reunir-se amb la regidora de Benestar Social Xelo Angulo

 L’Ajuntament de Xàtiva ha albergat aquest dilluns una reunió entre la primera tinent d’alcalde i regidora de Benestar Social, Xelo Angulo, i representants de Creu Roja, amb la finalitat d’analitzar la tornada a l’activitat després de l’estiu així com per explorar noves vies de col·laboració en aquesta legislatura.

Per part de Creu Roja, han estat presents la presidenta de l’Assemblea Local de Xàtiva, Marisa Juan; la vice-coordinadora provincial Pilar Salort; i el tècnic provincial de voluntariat David Jiménez.

Tal i com ha explicat Xelo Angulo, s’han iniciat una sèrie de contactes «per a explorar noves vies de col·laboració i avaluar el treball que s’ha fet en la darrera legislatura, veient què és el que podem millorar estant coordinats. En el cas concret de Creu Roja, es tracta d’una associació amb innumerables programes socials que poden contribuir a millorar la vida de les persones de la nostra ciutat».

Les associacions de Xàtiva, després de l’inici de la legislatura el passat mes de juny, es troben en aquests moments decidint els representants que formaran part del Consell d’Acció i Política Social, on es treballa conjuntament en la problemàtica i les millores en la qüestió social de la ciutat.

«Cal agrair a totes les associacions que dia rere dia col·laboren amb Benestar Social per millorar la protecció de les persones més vulnerables de la nostra ciutat», ha incidit Angulo, qui també ha confirmat que la ronda de reunions amb la resta d’entitats del sector social continuarà en els propers dies.


Xàtiva inicia una ronda de contactos con las entidades sociales de la ciudad

Cruz Roja ha sido la primera asociación en reunirse con la regidora de Bienestar Social Xelo Angulo

El Ayuntamiento de Xàtiva ha albergado este lunes una reunión entre la primera teniente de alcalde y regidora de Bienestar Social, Xelo Angulo, y representantes de Cruz Roja, con el fin de analizar la vuelta a la actividad después del verano así como para explorar nuevas vías de colaboración en esta legislatura.
Por parte de Cruz Roja, han estado presentes la presidenta de la Asamblea Local de Xàtiva, Marisa Juan; la vice-coordinadora provincial Pilar Salort; y el técnico provincial de voluntariado David Jiménez.

Tal y como ha explicado Xelo Angulo, se han iniciado una serie de contactos «para explorar nuevas vías de colaboración y evaluar el trabajo que se ha hecho en la última legislatura, viendo qué es el que podemos mejorar estando coordinados. En el caso concreto de Cruz Roja, se trata de una asociación con innumerables programas sociales que pueden contribuir a mejorar la vida de las personas de nuestra ciudad».

Las asociaciones de Xàtiva, después del inicio de la legislatura el pasado mas de junio, se encuentran en estos momentos decidiendo los representantes que formarán parte del Consell de Acción y Política Social, donde se trabaja conjuntamente en la problemática y las mejoras en la cuestión social de la ciudad.


«Hay que agradecer a todas las asociaciones que día tras día colaboran con Bienestar Social para mejorar la protección de las personas más vulnerables de nuestra ciudad», ha incidido Angulo, quien también ha confirmado que la ronda de reuniones con el resto de entidades del sector social continuará en los próximos días.

No hay comentarios

Dejar respuesta

2 − 2 =