Xàtiva inicia una campanya de promoció i ús del valencià al comerç de la ciutat

La iniciativa coincideix amb la campanya de rebaixes i compta amb la col·laboració de les associacions comercials Adexa i Xàcex

L’Ajuntament de Xàtiva, a través de la seua oficina de Promoció i Ús del Valencià de la regidoria de Política Lingüística ha iniciat una campanya destinada a promoure l’ús del valencià a l’activitat comercial de la ciutat durant l’època de rebaixes.

La iniciativa consisteix en el repartiment entre els comerços de Xàtiva de cartells de rebaixes i descomptes, així com també d’etiquetes amb el text «abans», i «ara» en les quals es pot marcar el preu anterior i el preu rebaixat del producte. Aquest material afavoreix la visibilitat i la presència del valencià en les relacions comercials.

Cal destacar que aquesta campanya compta amb la col·laboració de les associacions empresarials Adexa i Xàcex, que seran les encarregades de repartir durant els pròxims dies el material entre els seus comerços associats, així com també entre aquells establiments que no estiguen associats però estiguen interessats en recollir aquest material.

«Aquesta és una iniciativa per a estimular tant l’ús social del valencià com l’activitat comercial, i alhora ofereix una imatge homogènia de comerç valencià de proximitat», ha destacat la regidora de Promoció Lingüística Mariola Sanchis, qui ha indicat que «la intenció de l’Ajuntament és repetir aquest campanya els pròxims anys ja que la promoció social del valencià i del comerç és una prioritat».

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecinueve + 11 =