Xàtiva incorpora huit treballadors a través del Programa EMCORP

La subvenció per part de LABORA ha ascendit a més de 80.500 euros amb els quals es contractarà a aquests nous treballadors durant els propers sis mesos

Aquest divendres ha tingut lloc la recepció dels treballadors que formaran part de la plantilla de l’Ajuntament durant els propers sis mesos, a través del Programa EMCORP 2021 d’iniciativa social per a persones desocupades de, almenys, 30 anys d’edat.

La subvenció atorgada per LABORA ha estat d’un total de 80.571,97 euros que han servit per contractar un total de huit persones durant els propers sis mesos, amb un període que va des del 13 d’agost de 2021 fins al 12 de febrer de 2022.

Entre els llocs de treball que es van a ocupar es troben un conductor de maquinària agrícola, un oficial d’obra, un mamposter, un sepulter, dos peons de manteniment de clavegueram i dos peons forestals, que començaran les seues tasques aquest mateix divendres.

«Teníem una sèrie de necessitats de personal, principalment en Brigades, i amb aquestes incorporacions ajuden a millorar els serveis que prestem a la ciutat», ha manifestat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà en la benvinguda, mentre que el regidor de Personal Ignacio Reig els ha recordat que «des de hui sou treballadors de l’Ajuntament, el que significa que teniu tots els drets però també les obligacions que això comporta. Estem molt contents d’incorporar a gent amb experiència i esperem que doneu el màxim de vosaltres».

No hay comentarios

Dejar respuesta