Xàtiva incorpora deu treballadors a la Brigada Covid per tal d’efectuar tasques de desinfecció

Aquestes incorporacions es produeixen gràcies a una subvenció de més de 108.000 euros per part de LABORA

L’Ajuntament de Xàtiva ha incorporat als deu treballadors (nou peons i un oficial) que formaran part de la Brigada Covid que s’encarregarà de la desinfecció d’espais públics oberts i infraestructures municipals, mercats i altres edificis com ara residències de majors, pavellons i instal·lacions esportives, immediacions de centres sanitaris, parcs infantils i altres espais de la via pública.

Aquestes incorporacions són possibles gràcies a la subvenció de 108.200 euros per part del Servei Valencià d’Ocupació i Economia (LABORA) i del programa Avalem Experiència ECOVID de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

El contracte té una durada de sis mesos, a jornada completa, i servirà per donar solució a l’augment de les tasques de neteja i desinfecció provocades per la pandèmia. Les persones contractades tenen almenys 30 anys d’edat, desocupades com a conseqüència de la conjuntura derivada de la Covid-19, i començaran aquesta setmana a desenvolupar les tasques específiques de desinfecció.

No hay comentarios

Dejar respuesta

2 + 8 =