Xàtiva i Lleida signen l’acta d’agermanament

L’Escola de Danses de Xàtiva participa en les festes majors de Lleida amb una representació del Ball dels Nanos del Corpus

L’alcalde Roger Cerdà s’ha desplaçat aquest cap de setmana a Lleida per a formalitzar la signatura de l’acta d’agermanament entre aquesta ciutat i Xàtiva. Allí l’espera Félix Larrosa, nou alcalde de Lleida, amb qui procedirà a la solemnitat de la signatura del document. Aquest acte s’emmarca en la celebració del Dia de la Ciutat de Lleida, dins de les Festes de la Tardor de la capital catalana. L’alcalde acompanyarà també a l’Escola de Danses de Xàtiva, qui ha estat la convidada especial per al programa de festejos. Els xativins portaran a terres del Segre una representació del Ball dels Nanos del Corpus i participaran en distintes desfilades i activitats en el marc de la celebració.

Les relacions de col·laboració esdevenen un element fonamental per a un millor coneixement i col·laboració entre ciutats, tot contribuint a reforçar, afavorir i promoure l’amistat i el progrés. La instauració i l’establiment de relacions permanents de cooperació i intercanvi entre ciutats representen un estímul per a tots els sectors que formen el teixit civil, social i econòmic. Impulsar aquest protocol afavorirà l’establiment d’una col·laboració entre ambdós municipis, que es traduirà en un benefici per als seus ciutadans.

Entre les activitats que es desenvolupen gràcies a l’agermanament entre Xàtiva i Lleida, figura el suport a l’organització de trobades socials que redunden en la formació integral d’ambdós municipis; el foment de l’intercanvi d’experiències, iniciatives i solucions als seus problemes comuns, l’estudi del desenvolupament de fórmules participatives que permeten sumar esforços en l’execució de projectes comuns en diversos àmbits; culturals, socials, educatius, empresarials, comercial i turístics.

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres × cinco =