Xàtiva fica en marxa campanyes per controlar els ciclomotors i la doble fila

El regidor de Mobilitat en l’Ajuntament de Xàtiva, Miquel Lorente, ha presentat dues campanyes per combatre el soroll dels ciclomotors i l’estacionament en doble fila.

Així, Lorente ha explicat que l’acció encaminada als ciclomotors ja està en marxa per la qual cosa des de la Policia s’han preparat dispositius per mesurar el nivell de contaminació acústica dels ciclomotors, en diferents punts de la ciutat. A més, aquesta campanya també inclou un control de la documentació d’aquests vehicles.

Per altra banda i conscients del problema que suposa la doble fila, sobre tot en determinades vies de la ciutat en les que la fluidesa del trànsit és molt important, des de la Regidoria de Mobilitat s’ha organitzat altra campanya en la que s’ha apostat per la via pedagògica amb l’objectiu de reduïr aquest problema.

D’aquesta manera s’han creat uns cartells en els que també s’informa sobre les sancions que comporta aparcar en doble fila. Al respecte, el regidor responsable ha indicat que “ha d’estar la vessant pedagògica però la reiteració també ha d’estar la via de la sanció i de la grúa municipal”.

En altre ordre de coses, cal destacar que divendres començarà a funcionar la grúa municipal després de que s’haja realitzat l’adjudicació a una nova empresa, tal i com ha confirmat el regidor Lorente.

 

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco × 4 =