Xàtiva exaltarà les seues Falleres Majors Laura Hernández i Noa Esplugues aquest cap de setmana

Quasi tres anys després, la ciutat de Xàtiva tornarà a viure les exaltacions de les màximes representants del món faller xativí per a l’exercici 2023. En aquest cas, seran Laura Hernández i Noa Esplugues les protagonistes d’uns dels actes més esperats al calendari faller, ambdós al Gran Teatre de Xàtiva.

El dissabte 10 de desembre a les 20:00 hores serà el torn per a que Laura Hernández siga exaltada com a Fallera Major de Xàtiva. L’acte serà narrat pel faller Jose Luis Lagardera, qui compta amb una llarga trajectòria al món de les Falles siguent coordinador de llibrets de Falles guardonats a diversos premis tant locals com autonòmics o formant part de l’executiva de la Junta Local Fallera de Xàtiva entre els anys 2014 i 2018.

Mentre que el diumenge 11 de desembre a les 18:00 hores serà el torn de Noa Esplugues per ser exaltada com a Fallera Major Infantil de Xàtiva. En aquest cas, l’acte serà narrat per la fallera Martina García, qui és fallera de la comissió Avinguda Murta – Acadèmic Maravall sent entre els anys 2020 i 2022 Fallera Major Infantil de la seua comissió, compartint regnat amb Noa mentre aquesta ostentava el mateix càrrec a la seua comissió.

Per tal d’exaltar la figura de les Falleres Majors de Xàtiva, aquest any la Junta Local Fallera ha escollit dos mantenidores de renom amb la finalitat de desenvolupar aquest càrrec. Aquest és el cas de Consuelo Llobell i Nerea López, la Fallera Major de València 2020 i 2021 i la Fallera Major Infantil de València 2022, respectivament.

Al llarg del seu regnat, Laura i Noa no estaran soles en aquesta experiència única, i la presentació no serà una excepció, doncs les seues Corts d’Honor i acompanyants estaran sempre al seu costat. En el cas de Laura, comptarà amb la companyia de Lia Murcia, Laura Carrillo i Elizabeth Burdeos per estar amb ella a cada moment del seu regnat. Mentre que Noa compatarà amb Martina Alcover, Júlia Bosch, Amèlia Sáez, Ángela Romero, Mateo López, Marc Garrido, Ferran Oltra, Carles Pla i Adrià Ballester per gaudir i compartir cada experiència que visquen durant aquest any.

Com ja ve siguent habitual els últims anys a les presentacions de les Falleres Majors de Xàtiva, les entrades tindran un donatiu d’1€ destinat a les associacions de caràcter social Aspromivise i Gent de la Consolació.

No hay comentarios

Dejar respuesta