Onze corredors del Club KM3 Xàtiva participen en la Marató de València

Diumenge passat 4 de desembre es va celebrar la Marató de València, esdeveniment que diversos dels components del Club KM3 Xàtiva tenien marcat en vermell en el calendari. Es tracta d’una carrera que inclou mil i una històries, debuts, reptes personals, lesions i els dubtes i nervis d’última hora.
Fins a València es van desplaçar 11 corredors per a gaudir de la gran festa de l’atletisme valencià.
Juanjo Aliques arribava després dels seus reptes personals a la muntanya disposat a millorar el seu temps respecte a l’any passat, i el va aconseguir esgarrapant uns segons al seu crono de l’any passat deixant la seua millor marca personal en un temps de 2h55′.

Afrontava Javi Pérez la seua cinquena Marató València, amb dubtes quant a l’estat físic després d’una aturada per lesió, i buidades els dubtes en els primers quilòmetres i de portar un ritme constant va aconseguir la seua millor marca personal deixant el temps en 3h25′.
Un dels debutants en aquesta categoria era Ferran Minguet, que amb els nervis propis de com afrontar aquesta carrera, però arribant bé de forma, va sortir a fer la seua carrera, regulant en els moments claus i arribant a la passarel·la blava per a travessar meta amb un temps de 3h33′.

Una altra de les corredores amb experiència que va participar va ser Silvia Pastor, que amb la idea d’anar a divertir-se va sortir en grup al costat d’altres companys, però veient-se amb forces i que podia millorar la seua marca va decidir tirar en els últims 10 quilòmetres per a travessar meta en 3h37′. El grup que continu al mateix ritme es componia de Rafa Gil, que enguany afrontava la seua segona marató molt millor físicament aconseguint millorar el seu temps en aquesta distància en 30′, Patri Quiles, que després d’un temps fora de les competicions tornava a enfundar-se la samarreta negra per a córrer a València amb la intenció de divertir-se al costat de la seua amiga i companya Desa Agustí. Qui també es va unir al grup va ser el debutant Carles Torregrosa, marcant tots un molt bon temps 3h41′.
En el grup també va sortir Pablo Guinart, un altre dels debutants el diumenge, però a partir del quilòmetre 30 va començar a acusar la carrera amb les típiques molèsties i li va tocar regular per a aconseguir l’objectiu de tots aquests mesos de treball, el fet de xafar la catifa blava i travessar la meta, i ho va fer en 4h07′.

Mari Benito, que va decidir fa un any apuntar-se fins i tot estant embarassada posar-se el repte de la marató. Així afrontava aquesta kilometrera el seu debut a València, controlant en tot moment el ritme de carrera acabant-la en 3h52′, superant amb això el repte tant el de la recuperació, com el de la preparació i competició.
Juanvi Descals, un altre kilometrer més muntanyenc, s’atrevia i debutava en la distància d’asfalt, sortint a fer la seua carrera, encara que amb les molèsties típiques de final de carrera aconseguia travessar la meta en un temps de 4h08′.
Enhorabona a tots els components del Club KM3 Xàtiva inclòs a Xavi Pérez, que es va haver de retirar en el quilòmetre 30 per lesió en el bessó, i és que cal no oblidar que el mèrit resideix tan sols a presentar-se en la línia de sortida per a afrontar l’exigència de la carrera que porta els cossos al límit.

No hay comentarios

Dejar respuesta