Un gran nombre de veïns i representants del col·lectiu faller de Xàtiva acompanyaren, en la vesprada de diumenge, a Andrea Torres i Nerea Serrano durant l’acte de la seua exaltació com a Falleres Majors de Xàtiva celebrat al Gran Teatre de la ciutat. El president nat de la JLF de Xàtiva, Roger Cerdà, va ser l’encarregat de proclamar-les com a tal, desijant-los que gaudixquen d’aquesta experiència.

El mal oratge no va impedir que les Falleres Majors de la ciutat gaudiren d’un dels actes més emotius del seu regnat ni tampoc que les Falleres Majors de municipis com Alzira, Torrent, Gandia, Burriana, Dénia, Sueca, Elda i les Festeres de Gràcia de Canals estagueren presents en el mateix. 

IMG_2640-w700-h467Les mantenidores de l’acte van ser les Falleres Majors de Valencià de l’any 2017 Raquel Alario i Clara Maria Parejo, qui durant les seues intervencions van destacar les qualitats d’Andrea i Nerea per ocupar el càrrec, i varen ressaltar la gran llavor que realitzen les diferents comissions de la ciutat.

Les Corts d’Honor també tingueren un especial protagonisme així, tant les infantils Aitana Rico, Vega Caballer, Esther Martínez i Susana Pla, com les majors, María Bautista, Sara Ventura, Marta Aldabero i Ofelia Mira desfilaren per tal de rebre les seues bandes i recolzar a les seues Falleres Majors sent rebudes pel president de la JLF, Jesús González. Els acompanyants infantils van ser Cosme Camarasa, Álvaro Gironés, Javi Nadal, Álvaro Cucarella i David Soler.

A més a més passaren per l’escenari les 19 comissions de la ciutat de Xàtiva.

IMG_2421-w700-h467Durant l’acte es va aprofitar també per tal de lliurar el distintiu d’or de la Junta Local Fallera al Cos de Bombers de la Comunitat Valenciana, i el socarrat d’honor a l’expresident de la JLF de Xàtiva Javier García Paños, que va voler compartir aquest guardó «amb tots els amics i companys que han estat amb mi en diferents Juntes Executives, així com en totes i cadascuna de les Comissions de la Ciutat pel vostre recolzament que any darrere any, he rebut per part de tot el col·lectiu faller. Sempre vos portaré amb mi, a segut per a mi un plaer i un orgull representar a les Falles de la meua Ciutat.»

 

No hay comentarios

Dejar respuesta