La Diputació habilita un SOM biennal que destinarà a la Costera 4,1 milions en ajudes per a obres i serveis als municipis

Els Ajuntaments de la comarca de la Costera disposaran de 4.138.963 euros per a la materialització dels projectes municipals que determinen gràcies al pla biennal de Serveis i Obres Municipals (SOM) de la Diputació de València per als exercicis 2018 i 2019, el qual ha estat presentat per la vicepresidenta Maria Josep Amigó i pel diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur. Aquest programa compta amb una dotació pressupostària global de 72 milions d’euros en dos anys, els quals es traduiran en ajudes directes als municipis i mancomunitats.

El caràcter biennal del programa «permetrà als ajuntaments planificar millor les actuacions i escometre obres més importants», afavorint, en tots els casos, «l’autonomia dels consistoris i les mancomunitats, perquè siguen aquestes administracions les encarregades de decidir en quins projectes inverteixen els recursos disponibles», ha subratllat Amigó.

Pel que fa la Costera, els pobles que més diners rebran seran Xàtiva, Canals i Moixent amb 464.592 euros,366.215 i 336.513, respectivament.

No hay comentarios

Dejar respuesta