Xàtiva efectua el pagament de la resta subvenció anual a cinc clubs esportius

La Junta de Govern aprova també la concessió d’ajudes a esportistes amb diversitat funcional amb un import de 2.000 euros

L’Ajuntament de Xàtiva ha aprovat en Junta de Govern el pagament de la resta de la subvenció concedida durant el present any 2021 als clubs i associacions esportives que han presentat la documentació i la memòria de justificació de la totalitat de les quanties coincidides.

En total s’han atorgat 43.225,04 euros que equivalen a la resta de la subvenció atorgada als cinc clubs i associacions esportives que ja han justificat l’ajuda, amb la qual podran fer front a l’inici de les competicions que tindrà lloc en les properes setmanes.

Els clubs que ja han presentat tota la documentació, i als que se’ls ha abonat la resta de la subvenció anual són el Club Ciclista Bicicletas Sanchis, el Club Handbol Xàtiva, el C.D. Xàtiva Futbol Base, el Club Taekwondo Xàtiva i el C.D. Olímpic.

Durant el mes de febrer l’Ajuntament de Xàtiva ja va abonar la meitat de l’import als 24 clubs i associacions esportistes de la ciutat que van concórrer a aquestes ajudes, amb una inversió de 113.700 euros per tal de fer front a les despeses bàsiques al llarg de la temporada. La resta d’entitats esportives hauran d’anar presentant la memòria justificativa per tal de rebre l’altra meitat de l’import atorgat.

D’altra banda, cal destacar que la Junta de Govern Local ha aprovat també aquesta setmana la concessió de subvencions a esportistes amb diversitat funcional de Xàtiva per al present exercici, amb un import de 2.000 euros.

No hay comentarios

Dejar respuesta

veinte − 7 =