L’alcalde i la regidora de Benestar Social de Xàtiva visiten la vivenda tutelada

L’habitatge compta amb una subvenció municipal de 16.451 euros per al seu equipament i acollirà a un total de sis persones

L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i la regidora de Benestar Social Xelo Angulo han visitat aquest dimecres la vivenda tutelada supervisada d’Acofem, ubicada al Passatge Hostal del Lleó, i que ha comptat amb una subvenció municipal de 16.451 euros per al seu equipament.

El projecte promogut des de l’entitat respon a la necessitat d’obrir i adequar un habitatge tutelat com a recurs necessari davant la millora i evolució dels processos de rehabilitació psicosocial i soci-comunitària, centrant-se en la qualitat de vida, autonomia personal i inserció i integració dels usuaris.

La vivenda compta amb tres habitacions, dos banys, una cuina-menjador, un despatx i una terrassa, i està prevista per a un total de sis usuaris, dels quals quatre provindran del CEEM i dos del CRIS. La seua posada en marxa s’iniciarà en breu ja que està previst que entre setembre i octubre entren al domicili els primers usuaris.

«Per a aquest Ajuntament és una prioritat el Benestar de totes les persones amb especial cura de les més vulnerables. La pandèmia ha posat en evidència la importància de la prevenció en qüestió de salut, també de la mental, i no escatimem recursos per poder millorar l’autonomia, l’autoestima i el creixement personal d’aquestes persones», ha expressat la regidora de Benestar Social Xelo Angulo.

ACOFEM-13 és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu principal lluitar pels drets i llibertats de les persones amb malaltia mental, així com rehabilitar, inserir i integrar a la persona amb trastorn mental crònic en la societat actual.

No hay comentarios

Dejar respuesta