Xàtiva decora la redona del barri Nord-Oest per Nadal

La regidoria de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Xàtiva está actuant a la redona del barri Nord-Oest de la ciutat ja que, tal i com ha explicat la regidora responsable, Pilar Gimeno, a DiariDigital.es «la decoració nadalenca es centra molt en la zona de l’Albereda i al voltant del betlem malgrat que també s’adornen les redones». En aquest sentit ha afegit que «l’any passat es va decorar la zona ajardinada de la pujada a Bixquert i enguany s’ha repetit. La redona de l’entrada de Novetlè també s’adorna però queda molt lluny del nucli antic per la qual cosa enguany hem decidit plantar dos arbres en la del barri nord-oest».

Gimeno ha concretat que es tracta d’arbres de huit metres amb llums que després de Nadal es plantaran a la redona per tal de dotar aquest espai de «més alegria».

Pel que fa a la font que hi ha en eixe espai, la regidora ha explicat que «es va ficar en marxa però perd aigua potable i s’ha tancat. A la llarga caldrà repensear que fem amb la font perquè el que no podem permetre es que es perga aigua potable».

Per la seua banda el cap de la brigada de Parcs i Jardins, Pere Pau, ha apuntat que els nous arbres que s’han plantat són Leylandis, de la familia dels xiprers, i ha destacat el fet de que la idea és que es queden fixes.

Finalment, respecte als arbres de l’entrada de Xàtiva pel Portal del Lleó ha apuntat que es plantaren enguany per la qual cosa fins d’ací dos anys no serà possible decorar-los.

No hay comentarios

Dejar respuesta