Xàtiva debatrà les línies estratègiques de la participació ciutadana en unes jornades sobre associacionisme

Durant els dies 2 i 3 de desembre, a la Casa de Cultura de Xàtiva i organitzades per la regidoria de Participació Ciutadana, es realitzaran unes Jornades d’Associacionisme i Participació Ciutadana per fomentar espais de trobada i d’elaboració col·lectiva entre el moviment ciutadà i l’Ajuntament. Unes jornades que obriran l’alcalde, Roger Cerdà i el regidor Miquel Alcocel, amb presència de la directora general de Participació Ciutadana i Transparència de la Generalitat Valenciana, Aitana Mas.

S’han dissenyat tres fases per al desenvolupament de les jornades. Una d’anàlisi i reflexió, altra de planificació i un última part dedicada al debat al voltant dels pressupostos participatius, procés que l’Ajuntament vol executar en el proper exercici, on la ciutadania podrà escollir a quines actuacions anirà destinat el 25% del pressupost de les inversions municipals.

El regidor de Participació, Miquel Alcocel, senyala que “tenim com a principal motiu d’aquestes jornades escoltar als veïns implicats en projectes associatius i cívics de la nostra ciutat. Volem analitzar conjuntament amb ells la realitat participativa de Xàtiva, per a després marcar-nos la fulla de ruta que ens duga a ser un poble amb veu pròpia i protagonista del seu present i futur”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

quince − doce =