Xàtiva convoca el premi nacional de pintura Juan Francés Fira d’Agost 2024

Hi haurà un primer premi de 5.000 € i un segon premi de 3.000 €, i les obres es poden presentar fins al dia 19 de juliol al web de MundoArti

Xàtiva,28de junyde 2024.- L’Ajuntament de Xàtiva ha convocat el concurs del Premi Nacional de Pintura Juan Francés Fira d’Agost 2024, que compta amb una dotació econòmica de 5.000 euros per a l’obra guanyadora i de 3.000 euros per al segon premi.

El concurs està obert a qualsevol temàtica, tècnica i estil. Els autors i les autores hauran d’especificar amb precisió la tècnica emprada en la realització de les seues obres i no es podrà fer al·lusió a cap marca comercial ni el contingut podrà ser ofensiu. Des de l’organització es reserven el dret a no admetre candidatures que no complisquen amb les condicions tècniques, artístiques o legals. Les dimensions mínimes del suport on es plasme l’obra seran 81x60cm i les màximes de 180x180cm.

Cada participant podrà presentar un màxim de dues obres, de les quals el jurat en seleccionarà una. El requisit d’admissió és ser major de 18 anys i resident a l’Estat Espanyol. Les obres hauran de ser originals i no haver estat premiades en cap altre concurs nacional o internacional, i a més no podran tenir a la vista la signatura o qualsevol signe que identifique a l’autor o l’autora.

La data límit d’inscripció al concurs serà el 19 de juliol i els participants hauran de formalitzar-la a través del web de MundoArti. La fotografia de l’obra presentada estarà degudament retallada i es presentarà en format JPG amb un màxim de 5MB.

El jurat realitzarà una selecció de 25 obres que es comunicarà el 29 de juliol a les persones interessades. Únicament les obres seleccionades hauran de ser enviades personalment o remeses per agència de transports abans del dia 10 d’agost de 2024, degudament identificades, a la direcció que apareix a les bases.

S’acompanyarà amb un sobre incloent les següents dades de l’autor: nom i cognoms, fotocòpia del DNI, domicili, codi postal i població, telèfons de contacte, correu electrònic i currículum, així com el preu estimat de l’obra o obres presentades, títol, tècnica, mesures i any de realització. Les obres es presentaran sense signar. En el cas d’estar signades la signatura haurà d’estar oculta, figurant en el revers del quadre, el títol o lema que la identifique.

El premi serà lliurat el dia 15 d’agost a les 12 hores, en un acte públic d’inauguració de l’exposició de les obres seleccionades i de les premiades. El jurat estarà conformat per quatre membres de reconegut prestigi en el món artístic i de l’àmbit cultural.

No hay comentarios

Dejar respuesta