Xàtiva constitueix el Consell de Participació Ciutadana

El Saló de Plenaris de l’Ajuntament de Xàtiva va acollir ahir la constitució del Consell de Participació Ciutadana. Varen estar presents tots els representants dels diferents grups polítics municipals i els principals presidents dels consells sectorials que estan hui dia constituïts a l’Ajuntament, inclòs el Consell de la Joventut de Xàtiva i la JLF.
Varen estar també presents com a membres nats els representants de totes les associacions de veïns que tenen activitat, així com els alcaldes i les alcaldesses pedanis. Així mateix, varen ser convocats i varen participar nombroses associacions i entitats cíviques i socials, fins a completar mes de 30 associacions.
Es varen constituir les comissions per a l’adaptació o elaboració d’uns nous estatuts i per a la redacció d’un reglament de funcionament intern i ja són moltes les associacions que han manifestat voler participar d’aquestes dues comissions. Es va fer constar de manera especial que al Consell de Participació tindrà cabuda qualsevol entitat o associació que vulga implicar-se en la gestió de l’Ajuntament.
La primera tasca d’aquest consell serà treballar per a l’elaboració del pressupostos participatius de l’any 2017. Segons el regidor de Participació Ciutadana, Miquel Alcocel, “aquest acte va servir també, per a retre un senzill homenatge a Miquel Calabuig i a Joanma Sancarlos com a respectius alcalde i regidor de Participació, que varen fer possible, la Carta de Participació Ciutadana, ara fa justament 22 anys, i que va crear el Consell, que ahir es va, per fi, constituir, sent ells un testimoni que ara vol agafar orgullós l’actual equip de govern”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

20 − 18 =